Ontdek nu dè laagdrempelige manier om
met jouw bedrijf sociale impact te maken!

Als bedrijf wil je graag het verschil maken. Voor jouw klanten, jouw markt, je werknemers en de maatschappij. Met zoveel verschillende doelen, snappen we heel goed dat sociale impact maken niet altijd prioriteit heeft. En dat is best jammer. Zeker als je bedenkt dat het deelnemen aan een sociaal project veel nieuwe energie aan je organisatie kan toevoegen.

Maar ja, het organiseren van een keer goed doen vraagt inzet en commitment. En hoe goed je het ook wilt doen, jij en je collega’s hebben er niet altijd de tijd voor.

Precies om die reden is Let’s Creaid #eenkeergoeddoen gestart. We zorgen er voor dat je op een leuke en laagdrempelige manier samen met collega’s een op maat gemaakte ervaring krijgt waarmee je een goed doel helpt.

Wij nemen al het werk voor je uit handen, organiseren en begeleiden alles van A tot Z. Je hoeft dus alleen op de dag zelf echt inzet te tonen.

De positieve impact van helpen voor jouw organisatie.

Bij ons gaat het er uiteraard om dat goede doelen zo goed mogelijk worden ondersteund. Elk doel kan per slot van rekening hulp gebruiken in de vorm van vrijwilligerswerk. Bovendien heeft vrijwilligerswerk een positief effect op je bedrijf. Zo kunnen we elkaar helpen om te helpen.

Er zijn te veel voordelen om allemaal op te noemen, maar de meest belangrijke voor jou en je bedrijf zetten we graag voor je op een rijtje:

  • Laat zien dat het bedrijf een moderne betrokken werkgever is voor huidige en toekomstige collega’s
  • Eenvoudige manier om kennis te maken met de impact die het steunen van een goed doel voor je organisatie heeft.
  • Zorgt voor verbinding tussen alle generaties binnen het bedrijf.
  • Met collega’s een goed doel ondersteunen versterkt een positieve bedrijfscultuur
  • Uitgelezen mogelijkheid om op een unieke manier aan teambuilding te werken

“Let’s Creaid heeft voor een geweldige vrijwilligersactiviteit gezorgd. Hun positieve inslag, enthousiasme en deskundigheid maakten het tot een enorm succes!"

Flash

“Let’s Creaid bracht ons in contact met echt betekenisvolle goede doelen die perfect aansloten bij onze bedrijfswaarden. Een topdag!”

ETZ

“The activities were fun, engaging and had the perfect level of challenge for our ambitious team”

WeTransfer

We hebben al vaker niet alledaagse projecten mogen organiseren:

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bedrijven aan goede doelen koppelen weten we wat wel en wat vooral niet werk. We gaan op zoek naar een specifiek doel, zodat het gekozen maatschappelijke initiatief daadwerkelijk aansluit bij jouw bedrijfswaarden. Hierdoor creëren we een unieke beleving voor jou, jouw bedrijf en het doel waar jullie je voor inzetten. En dat zonder dat het jou heel veel tijd en moeite kost om het te organiseren. Laat dat maar aan ons over!

Meer over Let's Creaid

Recente voorbeelden:

Een grote internationale organisatie marchandeerde niet toen ze spandoeken schilderde voor de klimaatmars.

Medewerkers regelden watervlug zwempakketten zodat kinderen van armlastige gezinnen lekker mee konden zwemmen.

Jonge juristen vonden het zaak om te ontdekken wie verantwoordelijk is voor het opruimen van ruimteafval.

Een online bedrijf heeft offline gezorgd dat het Museum of Humanity op tijd open ging.

Wil jij met je medewerkers ook een keer goed doen
en een unieke maatschappelijke bijdrage leveren?

Klaar om de handen uit de mouwen te steken voor een ander? En wil je weten hoe Let’s Creaid hier invulling aan kan geven? Neem contact met ons op en we ontwikkelen jouw unieke vrijwilligersprogramma. Bel ons op (0)6 525 40 807 of stuur een berichtje.