Wat wij doen

LET’S CREAID ZORGT VOOR POSITIEVE DYNAMIEK

Let’s Creaid adviseert, organiseert en inspireert over HOE en WELKE vorm van maatschappelijke bijdrage zorgt dat je medewerkers excelleren, ontwikkelen en groeien. Niets meer, niets minder zodat je exact weet waarvoor je bij ons terecht kan. Helder en duidelijk.

Wil je ook positieve dynamiek in jouw bedrijf?
Bel: 06 – 52 54 08 07.
Of stuur ons een e-mail

De basis van een goed programma is het afstemmen van wensen; die van de medewerkers en de werkgever. Allereerst wordt met de directie het bedrijfsthema bepaald wat als belangrijkste aanjager kan dienen voor verder ontwikkeling en groei. Van daaruit onderzoeken we de wensen van medewerkers op dit thema, want het zijn uiteindelijk de medewerkers die de organisatie laten ontwikkelen en groeien. In dit onderzoek vinden we antwoord op vragen als: wie zijn je werknemers, wat houdt ze bezig, wat zijn hun wensen binnen dit thema, wat raakt hun hart, wat zijn hun verwachtingen met betrekking tot het leveren van een maatschappelijke bijdrage.

Daarnaast zijn we geïnteresseerd in de visie en missie, de cultuur en lange termijn doelen van de organisatie. Dit is onze ‘meeloopdag’. Naast de gesprekken met de directie over missie, visie en lange termijn doelen, praten wij met een aantal medewerkers uit verschillende functies en ervaren de werksfeer en cultuur.

Door deze twee factoren met elkaar te verbinden ontstaat een programma dat de medewerkers raak en aansluit bij de organisatie. Het is dan onze kennis en ervaring om dan te identificeren welk type maatschappelijke hulp het optimale resultaat zal genereren; inzet van handjes, hersenen, muntjes of wellicht een combinatie.

Dit gecombineerd met onze ervaring zorgt voor een uniek activatieprogramma waar je medewerkers zich in herkennen, enthousiast over zijn en aan deelnemen. En tegelijkertijd helpt het de organisatie groeien en ontwikkelen en draagt het bij aan de reputatie.

Zo zorgt Let’s Creaid voor positieve dynamiek want wat goed is voor je medewerkers en maatschappij, is goed voor je bedrijf!

Zij hebben al ervaren wat wij doen

Klaar om je maatschappelijke bijdrage te verbinden met je bedrijfsdoelen? En wil je weten hoe Let’s Creaid hier invulling aan kan geven? Neem contact met ons op en we ontwikkelen jouw unieke programma. Bel ons op (0)6 525 40 807 of stuur een e-mail.