Ontdek nu dè kracht van online goed doen
voor jouw medewerkers en blijf verbonden.

Als bedrijf en zeker HR komt er in deze tijd veel op je af. Ga d’r maar aan staan, medewerkers die vanuit huis werken en de 1,5e meter toepassen op kantoor. Een nieuwe werkelijkheid waarin we allemaal iets meer afstand tot elkaar hebben. Terwijl we juist het persoonlijke contact met collega’s willen. Ons intrinsiek met elkaar verbinden. Daarin kan je het verschil maken. Voor jouw mensen, de maatschappij en uiteindelijk jouw bedrijf.

We snappen ook heel goed dat nu online sociale impact maken of het geplande maatschappelijke teamuitje online voorzetten niet altijd prioriteit heeft. En dat is best jammer. Zeker als je bedenkt wat dit aan verbondenheid, betrokkenheid en energie aan je organisatie toevoegt. Denk ook maar eens aan je medewerkers die het tijdelijk rustiger hebben.

Maar ja, het organiseren van online goed doen vraagt inzet en commitment. En hoe goed je het ook wilt doen, jij en je collega’s hebben er zeker niet altijd de tijd voor.

Precies om die reden is Let’s Creaid #onlinegoeddoen gestart. We zorgen er voor dat je op een leuke en laagdrempelige manier samen met collega’s een op maat gemaakte ervaring krijgt waarmee je een goed doel helpt.

Wij nemen al het werk voor je uit handen, organiseren en begeleiden alles van A tot Z. Zodat je zelf ook kunt bijdragen door je hart te laten spreken.

De positieve impact van helpen voor jouw organisatie.

Bij ons gaat het er uiteraard om dat goede doelen zo goed mogelijk worden ondersteund. Elk doel kan per slot van rekening hulp gebruiken in de vorm van virtueel vrijwilligerswerk. Bovendien heeft vrijwilligerswerk een positief effect op je bedrijf. Zo kunnen we elkaar helpen om te helpen.

Er zijn te veel voordelen om allemaal op te noemen, maar de meest belangrijke voor jou en je bedrijf zetten we graag voor je op een rijtje:

  • Laat juist nu zien dat het bedrijf een moderne betrokken werkgever is voor huidige en toekomstige collega’s.
  • Uitgelezen mogelijkheid om het jaarlijkse maatschappelijke teamuitje te laten doorgaan.
  • Unieke en menselijke manier om het informele contact tussen medewerkers te bevorderen.
  • Nieuwe en verrassende manier om hard- en soft skills te ontwikkelen.
  • Met collega’s een goed doel ondersteunen versterkt een positieve bedrijfscultuur.

“Let’s Creaid heeft voor een geweldige vrijwilligersactiviteit gezorgd. Hun positieve inslag, enthousiasme en deskundigheid maakten het tot een enorm succes!"

Flash

“Let’s Creaid bracht ons in contact met echt betekenisvolle goede doelen die perfect aansloten bij onze bedrijfswaarden. Een topdag!”

ETZ

“The activities were fun, engaging and had the perfect level of challenge for our ambitious team”

WeTransfer

We hebben al vaker niet alledaagse projecten mogen organiseren:

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bedrijven aan maatschappelijke doelen koppelen weten we wat wel en wat vooral niet werk. We gaan op zoek naar een specifiek doel, zodat het gekozen maatschappelijke initiatief daadwerkelijk aansluit bij jouw bedrijfswaarden. Hierdoor creëren we een unieke beleving voor jou, jouw bedrijf en het doel waar jullie je voor inzetten. En dat zonder dat het jou heel veel tijd en moeite kost om het te organiseren. Laat dat maar aan ons over!

Meer over Let's Creaid

Recente voorbeelden:

Medewerkers stuurden niet alleen elkaar een e-card als steuntje in de rug maar stuurden ook mensen in de frontlinie een offline kaartje.

Een digital onderneming bedacht en ontwikkelde een virtueel museum. En verzorgde de promotie.

Medewerkers van een accountantskantoor geven online les over geld en financiën.

Een global fintech bedrijf helpt ondernemers uit minder ontwikkelde landen met hun businessplan.

Wil jij met je medewerkers ook online goed doen
en een unieke maatschappelijke bijdrage leveren?

Klaar om de handen uit de mouwen te steken voor een ander? En wil je weten hoe Let’s Creaid hier invulling aan kan geven? Neem contact met ons op en we ontwikkelen jouw unieke vrijwilligersprogramma. Bel ons op (0)6 525 40 807 of stuur een berichtje.